Fshati që shfaqet një herë në vit

11 qershor 11:24

Një fshat në Indi është i dukshëm vetëm një muaj në vit, pasi në pjesën tjetër të vitit ai zhduken nën ujë. Fshati ndodhet mes dy maleve. “BBC” ka transmetuar se dikur ishte një zonë e begatë dhe pjellore me rreth 3 000 banorë.

Në vitin 1985, ky fshat pushoi së ekzistuari për ndërtimin e digës së parë të shtetit, e cila e shkatërroi atë. Çdo vit, megjithatë, në muajin maj, uji ul nivelin e tij dhe në këtë periudhë banorët e vjetër takohen atje.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kombëtarja e Shqipërisë në futboll sonte (e martë) do ta…