FSUK-ja, marrëveshje bashkëpunimi me Unionin Studentor

27 maj 2019 | 16:55

Federata e Sporteve Universitare e Kosovës sot ka bërë një marrëveshje bashkëpunimi me Unionin Studentor të Kosovës.

Qëllimi i kësaj marrëveshje është të lehtësojë dhe të rrisë bashkëpunimin për aktivitete sportive, në fushat e trajnimit, hulumtimit, konferencave shkencore, organizimin e seminareve, aktiviteteve sportive ndërkombëtare.

Fotografia e Federata e Sporteve Universitare e Kosovës

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendësministri i Mbrojtjes, Burim Ramadani është takuar sot me zëvendëspresidentin…