Funksionalizohen të gjitha fontanat e Prishtinës

19 prill 13:18

Drejtori i Shërbimeve Publike në komunën e Prishtinës, Ilirik Musliu, në “Facebook” ka bërë me dije se janë funksionalizuar të gjitha fontanat në kryeqytet.

“Pas intervenimeve që kemi bërë, të gjitha fontanat e qytetit janë funksionale”, ka shkruar Musliu.

Postimi i plotë i tij:

Pas intervenimeve që kemi bërë, të gjitha fontanat e qytetit janë funksionale⛲️ Jemi të vetëdijshëm se kemi nevojë për më shumë hapësira të tilla dhe më moderne, andaj veç kemi filluar projektimin e tyre📝.

Mund të jetë një imazh i 1 person dhe bazen uji

Mund të jetë një imazh i 2 persona, monument dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 4 persona, bazen uji dhe monument

Mund të jetë një imazh i 1 person, monument dhe bazen uji

Mund të jetë një imazh i 9 persona, monument dhe bazen uji

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ylli portugez i Manchester United, Cristiano Ronaldo nuk do të…