Fushë Kosovë, projekt i ri për mbeturinat

22 prill 2018 | 11:37

Edhe komuna e Fushë Kosovës po mundohet që të krijojë rregull sa i përket mbeturinave dhe ruajtjes së ambientit.

Bile, ajo me ndihmën e një organizata gjermane ka vendosur kontejnerë për ndarjen e mbeturinave.

Mirëpo, për këtë iu duhet edhe ndihma e vet banorëve, raporton “Klan Kosova”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Klubet e Gjelbra të shkollave fillore dhe të Institucioneve parashkollore…