Gara për shpërblime po vazhdon!

15 nëntor 17:47

Gara për dhuratat nga Mighty Rain po zhvillohet çdo ditë në Albi Mall.
Të gjithë të interesuarit në sport, fitnes, biçkilizëm e çfarëdo aktiviteti tjetër fizik ju ftojmë ta sfidoni veten në lojërat e organizuara nga ne dhe të fitoni…

Veshje Sportive
Fitnes Falas
Trajner 3 mujor
Shishe Sportive dhe
Qanta Fitnesi e shumë e shumë shpërblime tjera.

Sfido vetën dhe provo fatin.

Kampanja vazhdon deri me 30 nëntor.

NXITONI!!!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
16.11.2019 Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit Prishtinë 1.…