Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

15 nëntor 17:32

16.11.2019

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10KV Graçanica 1  (Kodi: 10014004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Graçanica, Padalishta, Te mbeturinat, Ibër Lepenci dhe Lindja.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së betonit në Hajvali – në segmentin te Graçanica 5.

2,

TS 110/10(20)kV Prishtina 3  do të ndërprehet:

Transformatori T2   (Kodi: 12000) prej ores 00:00 deri në ora 04:00.

Vendet: Xhemajil Ibishi, Ministria e shëndetësisë, Aktashi, qendra (nje pjese), Stacioni i Policisë, USAID-I,lagj. Lakrishte, Shtefan Gjeqovi, Kroi i Bardhë, Lulishtja, Qafa. Pallati i Rinisë, Pallati i ish- Rilindjes, Komuna e re, Tregtia, Al Trade, Arbëria Com, Dumnica Group dhe Ahmet Hyseni.

Arsyeja: Montim  i SCADA-s.

3.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shtrubullova (Kodi: 16021004:032,246,031,030,029,172,201,245,037,034,245,035,179,036,178,248,249,163,164,168,166,169,165,171,170,167.) prej orës 10:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Basinca, Tërbeshi dhe Obria.

Arsyeja: Kontrollimi i lidhjeve të transformatprëve mates rrymor dhe mbrojtjes rele.

Prizren

1

TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Poslishta (Kodi: 30035006) prej orës 12:00 deri në ora 14:30.

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe përforcimi i rrjetit.

2

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Malësia e re (Kodi: 31000030) prej orës 09:00 deri në ora 11:00.

Vendet: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.  

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë dhe përforcimi i rrjetit.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kVShkolla Policore (Kodi: 73000008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Shkolla Policore dhe Spitali.

Arsyeja: Kyçja e TS-it 100kVA në tension.

Gjilan

1

TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Partesh (Kodi: 61066004) prej orës 10:00 deri në ora 15:30.

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnica, Gumnishta dhe Vrapqiqi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë të drurit me të betonit.

1

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kufca (Kodi: 61066004) prej ores 09:0009:15 si dhe nga 11:30-11:45.

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

1

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Degëzimi 10kV Kufca (Kodi: 61066004: 250;273;272;249;253;252) prej orës 09:00 deri në ora 11:45

Vendet:  Manastiri dhe Makreshi.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të lartë.

17.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

 

1.

TS 110/35 kV Gjakova 1 do të  ketë ndërprerje totale 35/10kV Gjakova l (Kodi: 800800) prej orës 14:00 deri në ora 16:00.

Vendet: rrugët: Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carrapatok, Dardania, Dedë Gjon Luli, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Mark Lleshi, Mark Malota, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa, Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerim, Sadik Pozhegu, Wesley Clark, 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija; Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini,  Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa, Lekë Dukagjini, fshatrat: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman, Smolicë, fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor, Skivjan, Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot, Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel, Zhdrellë, Jatex, Metaliku-Tefloni, IMN, Mulliri, Kompr.-Medicina punes.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

2.

TS 110/35 kV Gjakova 1 do të  ketë ndërprerje totale 35/10kV Gjakova lll (Kodi: 810840) prej orës 14:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rrugët: Fehmi Agani, Ibrahim Fehmiu, UÇK, Sadik Pozhegu, Sadik Stavileci, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailand, Fan Stilian Noli, Ferhat Binishi, Ismail Qemali, Marin Barleti, Mbretëresha Teutë, Musa Zajmi, Naum Veqilharxhi, Nënë Tereza, Selman Riza, Dah Polloshka, Fehmi Agani, F.Sereqi, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Mark Malota, Tivari, Bajram Curri, Dërgut Vokshi, Ismail Qemali, Skënderbeu, Sylejmon Vokshi, Qendra tregtare Nertili, Tirana, Wesley Clark dhe Ngrohtorja e qytetit.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

3.

TS 110/35 kV Gjakova 1 do të  ketë ndërprerje totale 35/10kV Hidrosistemi Radoniqi (Kodi: 80081001) prej oreë 14:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Hidrosistemi i Radoniqit – Gjakovë

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Gjilan

1.

TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Degëzimi 10KV Koretini (Kodi: 62000017167,177,178,179,180) prej ores 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet:  Domarovci dhe Korminjani.

Arsyeja: Bartja e përçusve në shtylla të reja.

2.

TS 110/35 kV Gjilani 1 do të  ketë ndërprerje totale ana 35/10kV Gjilani l (Kodi: 60060) prej ores 00:00 deri në ora 03:00.

Vendet: Fabrika e Bukes- Kualiteti, TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes, TS A – Fix, Zyrat e KEDS-it, Tregu i Gjelbërt, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni, Kompleksi Banesor- Fitorja, Kolektori, Uglari 1, 2, Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica, Kokaj, F. e Radiatorëve, F. e Tekstilit II-Albimi, F. e Tekstilit I, F. e Tekstilit III, Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxh, Llofca, Doxhët, Sllubica, Kokaj, Malisheva, Bojanina, te Simpo, New Co Çeliku dhe Plisat.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

3.

TS 110/35 kV Gjilani 1 do të  ketë ndërprerje totale ana 35/10kV Gjilani ll (Kodi: 600610) prej orës 00:00 deri në ora 03:00.

Vendet: Kufca, Stanishor, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgovë, Makreshi i Ulët dhe i Epërm, Draganci i Vjetër, Xhamia e Medresesë, Konvikti, KFOR-i, Ambulanca e Dardanisë dhe Xhaxhi, Fabrika e banesave dhe KFOR-i

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

4.

TS 110/35 kV Gjilani 1 do të  ketë ndërprerje totale ana 35/10kV Artana (Kodi: 600240) prej orës 00:00 deri në ora 03:00.

Vendet: Kolonija e Vjetër, Kolonija e minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik, Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Minierat 6kV dhe Bunjakët.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-së.

5.

TS 110/35 kV Gjilani 1 do të  ketë ndërprerje totale ana 10kV (Kodi: 600620) prej ores 00:00 deri në ora 07:00.

Vendet: Qendra, rr. Xhorxh Uashington,TS-63-Frigoriferi-TS117-Shillova-TS-118-Shillova, Prelepnica  Progres, Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshati Kmetovac  Kabi, Planeti, , T.S Repetitor, Maja e Gelbër,   Prelepnica, Kosaqi, Silova, Muhaxheri, rr.Bujanovcit:TS-54-MB Gzimi,TS-55-Ahmeti,TS-56-MB-Agro-Hemerci,TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku,TS-101-Tafa Petroll-TS-102-Pro.Eng.Com; TS.104-Remi Petroll; TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}; TS.107-Evropa;TS-123.Mb.Progresi; TS-143-TS.Muja;1-Bunari;TS-145-TS-Alushi; TS-146-TS-Kroni, Fabrika e Çeliku, Gjilan ( Zabeli i S.Agës, Mulliri i Arapit, Qenar Qeshme, Q.Qeshme – te farmat ), Velekincë, rr:Bujanovcit:TS-440-Ukrainasit; TS-22-Ideali-1; Rr:Bujanocit;TS-427-Morava E Binqes; Rr. Xhorxh Uashington; TS-23-28-Nëtori TS-21-Lepa Brena; rr: Abdulla Tahiri.TS-5-TMK-ja Rr. Adem Jashari, TS-428-Kazerma; Rr:Abdulla Tahiri, Fani, Therrtorja, Fludi, TMK-ja, Stacioni i pompave Velekincë, Resti, Laza, Lagjeja Dheu i Bardhë,Rr Reshat Ymeri, Elevia Çelebiu, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi, Agim Rashiti  dhe Ujësjellësi.

Arsyeja: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

Punime në projekte investive

 

17.11.2019

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qendra shkollore- IBER LEPENCI (Kodi: 16021009) prej orës 10:00 deri ne ora 13:00

Vendet: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica, Florim Kurrumeli Gllanasella.

 

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e ormanit shpërndarës.

18.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujevan do të ndërprehet:

  1. 35 kV Koliqi (Kodi: 140160) prej ores 10:00 deri në ora 10:10.

Vendet: Grashtice, Radashec, Koliqi, Ballabani dhe Nishevci, Sharban, TS Sharban,TS Alshiqt, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe miëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, izolatorëve dhe shtërngimi I përçuesve.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujevë do të ndërprehet:

  1. 35 kV Koliqi (Kodi: 140160) prej ores 16:00 deri në ora 16:10.

Vendet: Grashticë, Radashec, Koliq, Ballaban, Nishevc, Sharban, TS Sharban, TS Alshiqët, TS Halabak, TS Dyzi 1 dhe 2, TS Tërrnavë, TS Vanovcë dhe TS Bellopojë 1,2,3,4 TS Private (Bellopojë), Fabrika e Ujit Alpet.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe miëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, izolatorëve dhe shtërngimi I përçuesve.

Ferizaj

 1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i vjetër (Kodi: 40043007) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë, Elezaj.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndrrim shtyllash, izolatorësh, shkarkuesve katodik kontrollim për vaj të transformatorëve etj.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) prej orës 10:0010:30 si dhe 15:00-15:30

Vendet: Rufci I Ri, Rufci I Vjetër, Hallaqi I Vogël, Hallaqi I Madh, Ribar i Vogel, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishta, Bujani, Bregu I Zi, Godanci I Epërm,Varigoci dhe Kraishta.

Arsyeja: ndërrim i shtyllave.

2.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

TS.10/04kV  Ribar I Vogël (Kodi: 41000002047) prej orës 10:00 deri në ora 15:30

Vendet: Ribar i Vogël.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave.

Gjakovë

 

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dobroshi (Kodi: 80080007) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë (një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubull, rrugët: Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe Lekë Dukagjini.

Arsyeja: Pastrimi trasesë nga drunjët ndërrimi i isolatorëve Molliq – Batushë.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Bresalci, Koretishta, Poneshi, Parallova, Vërbica e Zhegovcit, Kishna- Polja, Sllakovci dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave dhe isolatorëve dhe  shtrëngimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (Kodi: 61067010) prej ores 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle dhe Lagjja Arifaj.

Arsyeja: Rregullimi ndërprerësave.

3.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (Kodi: 61067005) prej ores 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Viti (“Iliri”, Te shkolla e mesme, Te ura,Te Kasabanka, te Shtëpia e kulturës, Te Pasqyrja dhe te Kisha Katolike).

Arsyeja: Rregullimi ndërprerësave.

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (Kodi: 74000006) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Aqareva.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrimi shtyllave, ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitomirica (Kodi: 50000010) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Katuni i Ri 2, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5, Dubova e Vogël.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve.

Prizren

 

1.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (Kodi: 30036009) prej ores 10:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët dhe I Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi, TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë dhe TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë,  ndërrimi I izolatorëve dhe përforcimi i shtyllave.

Punime  në projekte investive

 

19.11.2019

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 10:00 deri në ora 11:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reqicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimit te TS Zakut në projektet Zakut-Lot 13.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

TS 10/04kV ZAKUTI 2 (Kodi: 14000014167) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Zakuti, një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi te TS Zakuti në projektet Zakut-Lot 13.

3.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 15:00 deri në ora 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqinë, Kërpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevice, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakuti, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: dislokimi i TS Zakut në projektet Zakut-Lot 13.

Ferizaj

1.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

TS 10/04kV Vizioni S Ndertesa te Çerdhja(Kodi: 40040002030) prej orës 09:30 deri në ora 15:00

Vendet: TS Vizioni S Ndërtesa te Çerdhja.

Arsyeja e ndërprerjes: Zhvendosja e trafo- blindës me të gjitha pajisjet.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Anëtari i Kryesisë së Nismës Socialdemokrate, Skender Reçica, ka reaguar…