Gashi: Gjithçka është nën kontroll, Kosova është në rrugën e sigurt

22 dhjetor 21:52

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi ka thënë se Kosova është në rrugën e sigurt sot e përgjithmonë. “Gjithçka është nën kontroll dhe Kosova është në rrugën e sigurt…përgjithmonë”, ka thënë Gashi.

Komentet i bëri pasi Kryesia e Kuvendit dështoi për herë të dytë për të thirrur seancën e jashtëzakonshme për të shqyrtuar kërkesën e 43 deputetëve për ta shfuqizuar Ligjin për Gjykatën Speciale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Takimi në zyret e grupi parlamentar të Lidhjes Demokratike të…