GJATË KOHË TOKA E KOSOVËS NUK DO TE LINDË ATDHETAR E LUFTËTAR TË KOMPLETUAR SI FEHMIU E XHEVA

06 tetor 18:06

Xhevat Zekaj

Jam shume i gezuar qe ne Vloren e Flamurit e te Pavaresise, ky vend i shenjet ku u shpall pavaresia e Shqiperise, e qe prej asaj kohe lufta e shqiptareve te Kosoves me vise nuk pushoi se rreshturi per lire e bashkim kombetar, po vendoset shtatorja e veprimtarve te medhenje te Kosoves e te Shqiperise Fehmi e Xhevë Lladrovci ketyre atdhetarve te pa epur te cilet te udhehequr nga tradita heroike e atdhetareve te medhenje te atdheut tone e me mesimet e Udheheqesit Enver Hoxha u bene shembulli me i mire jo vetem i unitetit te radheve ne luften ilegale por edhe te porosise se: ,,mbi çdo gje qendron çeshtja e atdheut”, andaj edhe gadishmeria per flijim ata i bente te lumtur sepse ishin te bindur se pa sakrifica sublime liria nuk fitohet!

Jam shume i lumtur qe i kam njohur shume heret keta kollos e revolucionar te atdheut dhe ishim shokë e bashkveprimtarë!

Do te kaloi nje kohe e gjate e toka e Kosoves nuk do te lindë atdhetar e luftetar te kompletuar e te perkushtuar per Shqiperine sikur Fehmi Lladrovci e Xheva…..

Me mall e dhembje por edhe me krenari i kujtoj te gjitha momentet e asaj kohe qe ishim bashk me keta shoke te shtrenjte!

Lavdi e perjetshme!

Moistir, 6 Tetor 2020!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sekretari i Partisë Demokratike të Kosovës, Uran Ismaili, në një…