Gjendet një kanaçe e “Coca Cola”-s e vitit 1988

16 prill 11:26

Një kanaçe e “Coca Cola”-s e vitit 1988 është gjetur në një plazh pranë Edinburghit të Mbretërisë së Bashkuar.

Në të hasën vullnetarët të cilët po pastronin atë zonë nga plehrat.

Kanaçeja 31-vjeçare, pjesë e mbeturinave, përmban një promocion për Olimpiadën e Seulit dhe ishte një nga më shumë se 400 artikujt e mbledhur në plazhin Cramond.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Shteteve të Bashkuara (ShBA), Donald Trump, do të…