Gjilan, tenderi prishet për një inxhinier (video)

22 janar 2018 | 20:53

Në Gjilan dy kompani konkurruan në një tender të komunës për rregullimin e rrugëve, pastrimin e lumenjëve dhe largimin e deponive të egra, njofton Klan Kosova.

Në dokumente tenderuese të të dy kompanive figuroi i njëjti inxhinier.

Vendimi se kush do të jetë fitues i këtij tenderi pritet të merret brenda javës nga komuna.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbyllja e pjesshme e qeverisë amerikane është vendosur që të…