Gjirafa e “djeg” lojën, Carvago.com platforma e tregtimit të veturave nga e gjithë Europa, u lansua sot në Kosovë

19 shkurt 2024 | 12:16

Në një bashkëpunim të fuqishëm, Kompania kosovare e teknologjisë Gjirafa dhe tregtari i makinave me bazë në Çeki, Carvago, sot lëshuan një platformë online të re për tregtinë e makinave të përdorura në Kosovë, duke e quajtur atë Carvago by Gjirafa.

Ky bashkëpunim sjell një inovacion të madh në tregun e automjeteve në Ballkan. Platforma ofron një përvojë të plotë për blerjen online të makinave të përdorura, duke përfshirë një shërbim të detajuar të inspektimit të automjeteve dhe shërbimin e dorëzimit deri në derën tuaj.

Sipas regjistrit të biznesit të Kosovës, Carvago nga Gjirafa është një sipërmarrje e ndarë në mënyrë të barabartë mes Gjirafës dhe Carvagos, duke sjellë një kombinim të fuqishëm të përvojës lokale dhe ekspertizës ndërkombëtare në tregtinë e automjeteve.

Carvago, i themeluar në Pragë në vitin 2018, ka arritur të zgjerohet në shumë tregje të rëndësishme në Evropë, duke sjellë një revolucion në mënyrën se si blerjet online bëhen në këtë sektor.

Ndërsa Gjirafa, me fillimin e saj në Shtetet e Bashkuara në vitin 2013 dhe më pas hapjen e degës në Kosovë, ka shfaqur një rritje të shpejtë dhe një angazhim të vazhdueshëm në tregun e teknologjisë dhe tregtisë elektronike në rajon.

Kjo bashkëpunim sjell një alternativë tërheqëse për blerjen e automjeteve në Ballkan, duke kombinuar profesionalizmin teknologjik dhe eksperiencën në treg të dy kompanive në fushën e tyre respektive.

Carvago.com ofron më shumë se një blerje të thjeshtë online. Ai siguron që klientët të kenë një përvojë të plotë dhe të sigurt në blerjen e veturave, duke përfshirë sigurinë e tyre me sigurime të përfshira dhe duke mundësuar transportin e veturës deri në derën e tyre. Por, ndër më të rëndësishmet, është inovacioni që ofron mundësinë për blerjen e veturave në rate, duke bërë që kjo të jetë më e arritshme për më shumë klientë.

Ky platformë nuk është vetëm një risi për tregun e veturave në Evropë, por është gjithashtu një shërbim unik në Ballkan. Kompania Teknologjike Gjirafa ka shfaqur një nivel të lartë të profesionalizmit teknologjik në këtë fushë, duke siguruar që platforma të jetë e qëndrueshme, e sigurt dhe e lehtë për të naviguar për të gjithë klientët.

Me carvago.com, blerja e një veture në Evropë është bërë më e lehtë dhe më e qasshme se kurrë më parë. Ndërsa tregu ndryshon dhe zhvillohet, Gjirafa Technology është në krye të inovacionit dhe ofron një shërbim të jashtëzakonshëm për të gjithë ata që janë në kërkim të një mjeti të ri në rrugën e tyre.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sipas të dhënave të Agjencionit të Statistikave të Kosovës, indeksi…