Gruaja besohej e vdekur, por zgjohet në morg

16 janar 10:51

Një ngjarje që t’i futë dridhmat ka ndodhur në një qytet në Rusi. Një grua 62-vjeçare u shpall e vdekur dhe u transferua në morg. Policia ka vërtetuar vdekjen pa kërkuar ndihmën e mjekëve.

Megjithatë sapo u transferua në morg, një punonjës i spitalit iu afrua për t’i vënë një tag në këmbën e kufomës dhe këmba lëvizi e gruaja hapi sytë. “U ngjall”, tregon mjeku në gjendje shoku, që menjëherë njoftoi kolegët e tjerë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Disa dashuri nuk mbarojnë, ato marrin kthesa të pafundme, dhe…