Hapësira gjelbëruese dhe vende për pushim në Prizren

02 gusht 14:51

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Prizren në kuadër të projektit për rregullimin dhe përmirësimin e gjendjes në hapësirat publike të gjelbra, ka kryer punimet në parkun te sheshi Ramë Bllaca (ish tregu i bylmetit pranë xhamisë së Levishës), duke vendosur ulëse të reja, shporta për mbeturina dhe shtylla të ndriçimit publik.

Gjithashtu në këtë park është bërë edhe rregullimi i gjelbërimit dhe i kubëzave të dëmtuara.

/Epoka e re/

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ish-mësuesi, pedagogu dhe ushtari i UÇK-së, Isuf Ahmeti nga fshati…