Haradinaj raporton të mërkurën për 100 ditët e para të qeverisjes

15 dhjetor 2017 | 13:24

Kryeministri ka kërkuar nga anëtarët e kabinetit që të kontribuojnë në përfundimin e përgatitjes së raportit 100 ditorë të punës së Qeverisë së kryesuar nga ai, i cili do t’ju dorëzohet liderëve institucionalë dhe deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës.

“Të mërkurën që vjen janë 100 ditët e para të qeverisë sonë, do të prezantojmë një raport me punët më të mëdha të kryera. Është hera e parë që ndodh një raportim i këtillë”, është shprehur Haradinaj në mbledhjen e sotme të kabinetit qeveritar, raporton “Epoka e re”.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjimnazi “Hasan Nahi” në kuadër të Fondacionit për Arsim dhe…