Haskuka ka një kërkesë për punëtorët e administratës

15 dhjetor 23:22

Pas marrjes së detyrës së kryetarit të komunës, Mytaher Haskuka, ka vizituar punëtorët e administratës komunale në Prizren.

Njohja me stafin administrativ, kushtet e punës dhe nevojat eventuale të tyre, ishin qëllimi i vizitës.

Ai ka thënë se politikat publike të komunës, realizimi i objektivave programore dhe kujdesi ndaj kërkesave të qytetarëve, transparenca, llogaridhënia dhe efikasiteti do jenë prioritet gjatë mandatit të tij qeverisës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Vitin e kaluar, 16% e bizneseve në Bashkimin Evropian, që…