IKSHPK-ja: Uji i Badocit sërish është i pijshëm

20 nëntor 2023 | 14:17

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK) ka njoftuar se vlerat e manganit në ujin e liqenit të Badocit janë brenda standardeve për konsum të qytetarëve.

Përmes një njoftimi për media, IKSHPK-ja ka njoftuar se së bashku me Kompaninë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” kanë ndërmarrë masat e nevojshme që gjendje e ujit të ishte brenda standardeve dhe që vlerat e manganit të ishin të lejuar për pije.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Është e qartë se nuk ka pasur kurrë përpjekje për…