Inovacioni i radhës i kompanisë Fluidi

23 shtator 13:52

Kompania Fluidi që nga themelimi ka sjellë produkte të klasit të parë për konsumatorët e vetë besnik.

E kësaj here befasia është për më të dashurit tanë, pra fëmijët.

Picimuli është produkti i fundit nga Fluidi që hynë në kategorinë e pijeve jo alkoolike, me përbërje frutash dhe qumështi.

I krijuar me aq dashuri, kujdes dhe me një synim të vetëm, që të pranohet sa mirë nga më të vegjlit tanë.
Picimulin do mund ta gjeni në gjitha marketet tradicionale dhe moderne me dy lloje shijesh, atë të dredhëzës dhe shijes së pjeshkës.

Përbërja e këtij lëngu ka vetëm efekte pozitive si: rrit koncentrimin, pasuron organizmin e fëmijës tuaj me shumë vitamina.

Fluidi, korporata që dhuron konsumatorëve zgjedhje të shumëfishta.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, nëpërmjet një video incizimi…