“Instagram” largon skedën ‘Following’ në aplikacionin për celularët

09 tetor 11:40

Aplikacioni celular në “Instagram” po pëson disa ndryshime, dhe skeda “Following” do të hiqet së shpejti nga menyja.

“Instagram” e konfirmoi një gjë të tillë, duke vërejtur se skedari vijues do të largohet pasi shumica e përdoruesve nuk e dinin që ekzistonte kjo mundësi.

Problemi që “Instagram” ka me skedën vijuese është në dy pjesë. Së pari, tipari mbetet i papërdorur nga një numër i madh i përdoruesve, kështu që nuk ka asnjë qëllim për ta mbajtur atë.

Skeda “Explore” tani është opsioni kryesor i përdoruesit në “Instagram” për zbulimin e përmbajtjes së re, kështu që skeda “Following” nuk pritet t’i mungojë askujt.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Turqia ka paralajmëruar se së shpejti  do të fillojë një…