Investitorët e Facebook-ut kërkojnë largimin e Zuckerberg

18 tetor 2018 | 12:19

Investitorët e fuqishëm brenda rrjetit social Facebook, kërkuan largimin e Mark Zuckerberg nga pozicioni i kryetarit të bordit drejtues.

Propozimi për largimin e Zuckerbergut vjen në një kohë të vështirë për rrjetin social i cili para pak ditësh zbuloi një thyerje masive të sigurisë për 30 milionë përdorues dhe bëhet fjalë për disa fonde publike të cilët kërkojnë reduktimin e ndikimit të tij brenda kompanisë.

“Një bord drejtues i pavarur është jetik për të ardhmen e Facebook dhe daljen nga kjo gjendje nëse duam të rikthejmë besimin e amerikanëve dhe investitorëve të tjerë”, shprehej një investitor.

Aktualisht vlera e Facebook-ut është 460 miliardë dollarë dhe që nga muaji korrik 2018 aksionet e kompanisë kanë rënë me 27 për qind.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka falënderuar të…