Ismaili: Infermierët e Kosovës do të dërgohen në Slloveni për trajnime

08 janar 2018 | 15:05

Ministri i Shëndetësisë (MSh), Uran Ismaili, ka bërë me dije se pas një takimi me ish-ministrin slloven të Shëndetësisë, kanë marr vendim që të thellojnë bashkëpunimin në fushën e infermierisë.

“Dje kemi pasur një takim me ish ministrin slloven, i cili është i angazhuar si konsulent në Kosovë. Jemi duke përgatitur plane, do të shohim shumë shpejtë dy eksperte të infermierisë që do të vijnë në Kosovë. Dhe kështu do të fillojnë hapat e parë, do të fillojnë investimet e para në trajnimet e ndryshme që do të ndodhin në infiermeri. Por, po ashtu siç e kam cekur, do të shkojnë edhe në vizita studimore dhe në vizita për trajnime në Slloveni”, ka thënë Ismaili në një intervistë ne “Radio Dukagjinin”, në kuadër të emisionit “Magazina”.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjatë vitit 2017, në Francë janë regjistruar 200 mijë aplikime…