Ja kush e nisi luftën i pari në Betejën e Koshares (video)

20 prill 20:34

Dy protagonist të Betejës së Koshares kanë treguar shumë të pathëna se kush ka qenë organizator i kësaj luftës.

Naser Vllasi, ish-komandant i njësisë “Cobra” të UÇK-së në Koshare dhe Nasim Haradinaj, ish-komandant i UÇK-së në Koshare, kanë rrefyer shumë detaje interesante nga Beteja e Koshares në emisionin “Dite Mbas Dite” në “Televizionin Rrokum”.

Nasim Haradinaj ka thanë se kufini është thyer me 99 ushtarë, krejt kanë qenë 120 ushtarë.
Kurse Naser Vllasi ka thënë se ai është i pari i cili ka vëzhguar me njësinë e tij në Padesh dhe se direktivat e tij janë marrë nga Agim Ramadani.

Ai ka thënë se luftën e ka nisë i pari Gjeneral Nasim Haradinaj me djemtë e Tropojës.

Kurse Haradinaj, ka thanë se meritën e parë për pushkën e parë në Koshare ja ka dhanë, Agim Ramadani.

Ata kanë folur edhe për tema tjera, por për më shumë shikoni videon e plotë.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtoria për Bujqësi e Komunës së Gjilanit ka shpërndarë sot…