Ja kush janë 10 aktorët turq më të pashëm! Dy shqiptarë janë të parët!

17 janar 2019 | 23:37

Kalimi nga telenovelat spanjolle tek ato turke, ka zgjuar një interes për kulturën, modën turke. 

Por jo vetëm kaq, janë të shumtë vajzat dhe djemtë që bëhen fansa të aktorëve turq çka ka sjellë një zgjim të interesit për të mësuar për jetën e tyre private.

E teksa “gërmon” në jetën e tyre kanë dal fakte interesante, që shumë prej aktorëve turq janë dhe me origjinë shqiptare.

Aktorët përveç talentit duket se përzgjidhen edhe nga aparenca sepse nuk mund të jetë rastësi që janë të gjithë të pashëm. 

Në bazë të votimeve dhe sondazheve të bëra në Turqi renditja e 10 më të mirëve është kjo:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Sami Lushtaku dhe Rrustem Mustafa tashmë janë kthyer nga Haga…