Joe Biden së shpejti viziton Kosovën

12 dhjetor 20:09

Ish-zëvendëspresidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës (ShBA), Joe Biden, do vizitojë Kosovën.
Ndonëse nuk është përmendur ndonjë datë e caktuar, kjo vizitë sipas Koordinatorit për politika dhe marrëdhënie rajonale, Faton Bislimit, do të ndodhë në një afat të shkurtër kohor. Synim i vizitës së Bidenit, do jetë një takimi me zyrtarët e Komunës së Gjilanit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ushtruesi i detyrës së drejtorit të përgjithshëm të Shërbimit Spitalor…