Katër drunj të shkurtuar, 4.79 euro në “Viva Fresh”

26 tetor 18:58

Një qytetari nga Dragashi katër drunj të shkurtuar i kanë kushtuar 4.79 euro centë në pikën e “Viva Fresh”-it në Dragash.

Në etiketën e thesit me katër drurë shkruan se kjo sasi është “0.022 m3 dru”.

Ai, pasi i ka blerë këta katër drunj, ka shkrepur një fotografi dhe ka bërë një koment ironik: “Ishalla nuk ndien kamini im se në shenjë proteste ma mbush dhomën tym!”

Se a është i lartë ky çmim i drunjve, vlerësojeni vetë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti rus, Vladimir Putin, ka mbikëqyrur stërvitjet vjetore bërthamore të…