Kërkoj një punëtore, ndihmëse shtëpiake

14 maj 15:15

Kërkoj të punësoj një ndihmëse (femër) rreth punëve shtëpiake.

Shtëpiakja duhet të punojë një herë në javë. Përparësi kanë banoret e lagjes  së spitalit, bregu i Diellit dhe ato të Rrugë ”B”.

Çmimi sipas marrëveshjes.

Për informata më të hollësishme lajmërohuni në tel: 044-407-735.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim presidentin…