Kështjellat e bëra me akull

16 janar 10:56

Festivali i 23-të Ndërkombëtar i Skulpturave të Dëborës në Harbin të Kinës tërhoqi artistë nga 17 vende të botës, duke e bërë akullin dhe borën shumë më tërheqës nga ç’jemi mësuar ta shohim zakonisht, duke ndërtuar blloqe të ndryshme.

Konkursi i skulpturave të dëborës është pjesë e festivalit më të gjerë të borës dhe akullit që hapet zyrtarisht më 5 janar dhe vazhdon deri në shkurt.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kampioni shqiptar nga Deçani, Shpejtim Ahmetaj, pasi arriti suksesin historik…