Këta emra nuk lejohen t’u vendosen fëmijëve në Shqipëri

15 janar 2018 | 18:20

Në zyrat e Gjendjes Civile në Republikën e Shqipërisë ekziston një listë me emra të papërshtatshëm për t’ia vendosur një fëmije.

Mbi 60 emra që gjenden në këtë listë, nuk mund t’u vendosen fëmijëve të sapolindur.

Ja lista e emrave të ndaluar në Shqipëri:

Ankim

Arançata

Avash

Bretk

Berr

Burgim

Ballokume

Car

Cub

Currane

Currele

Careva

Carina

Cbane

Dert

Derman

Dovle

Durak

Ekran

Eros

Ferman

Federatë

Fodulle

Gazep

Gallata

Gabime

Groshë

Gjezap

Hyzmet

Hiçe

Hafije

Helme

Ironi

Jermsine

Keqan

Keqe

Krajlice

Levere

Meze

Mëshirë

Mjafte

Mjaftime

Mjaftoni

Mbarime

Mbete

Mbylle

Marrëzi

Ndalim

Pikëllime

Pafate

Pseerdhe

Rikë

Rakita

Spece

Sose

Stenate

Sherre

Shkurte

Shkurtime

Vajtime

Xhenaze

Zehere

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Mbledhja e Kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje dhe e grupit parlamentar…