Këto gjashtë truke do t’ju ndihmojnë të reduktoni shpenzimet e karburantit

12 janar 21:49

Përdorimi i rregullt i makinave, sjell shpenzime të konsiderueshme karburanti. Por në fakt me disa truke ju do të vini re se ju do të harxhoni shumë më pak karburant se sa harxhonit më parë.

Truket e mëposhtme do t’ju ndihmojnë që jo vetëm të reduktoni shpenzimet e larta të karburantit por edhe ato të mirëmbajtjes.

1.Mos e shtypni gazin me gjithë këmbën tuaj

2.Kur keni për të bërë rrugë të gjatë vendosni kontrollin autopilot

3.Ndërroni filtrat e dhe vajin në kohën e duhur

4.Fikni kondicionerin

5.Hiqni peshat e panevojshme nga makina juaj

6.Monitoroni presionin e gomave

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Siq raporton faqja zyrtare e klubit futbollistik Vëllaznimi, në krye…