Këto janë çmimet e nafta për ditë e sotme

02 korrik 09:19

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.

“Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.83 € për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.76 € për litër;
Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 € për litër”.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 02-03/07/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 48 orë nga data dhe ora e publikimit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Futbollisti i radhës që ka nënshkruar kontratë me FC Prishtinën…