Këto janë produktet ushqimore që u shtrenjtuan brenda katër ditësh

08 nëntor 15:59

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë votuar pro Ligjit për masat e përkohshme të produkteve themelore në raste të veçanta të destabilizimit në treg.

Por deri më sot ka pasur luhatje të mëdha të çmimeve në treg, e sidomos të produkteve esenciale dhe të derivateve të naftës.

Agjencia e Statistikave të Kosovës rifreskon çdo ditë në bazë ditore çmimet e produkteve esenciale.

Çmimi për sheqer është rritur për 62 centë, ndërsa çmimi për vezë ka shkuar në 4 euro.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në samitin e OKB-së për klimën COP27, që ka mbledhur…