KFOR-i trajnon personelin e Këshillit të Sigurisë në leximin e hartave

15 dhjetor 2017 | 12:35

Një grup ekspertësh nga KFOR-i kanë mbajtur një trajnim për “leximin e hartave” në Qendrën e Situatave në Këshillimin e Sigurisë së Kosovës.

Qendra e Situatave është një organ i përhershëm, i vendosur në ndërtesën e Qeverisë dhe operon 24 orë në ditë.

Si kërkesë nga sekretari i këtij Këshilli, Dhpen Trdevaj, KFOR-i ka zëvendësuar hartat e vjetra me ato të rejat dhe ka përditësuar të dhënat, duke ofruar edhe trajnime për stafin rreth leximit të hartave.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Veteranët e luftës të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës kanë nisur…