Kjo është përbërja e qeverisë komunale në Junik

05 janar 2018 | 14:30

Kryetari i komunës së Junikut, Agron Kuçi, ka emëruar nënkryetarin dhe drejtorët e rinj.

Komuna e Junikut në mandatin katërvjeçar do të ketë këtë përbërje të qeverisjes komunale:

Kryetar i komunës së Junikut, Agron Kuçi
Nënkryetar i komunës, Faik Tofaj

Drejtoreshë për Administratë të Përgjithshme, Leonita Jasiqi
Drejtor për Shërbime Publike, Inspekcion, Mbrojtje dhe Shpëtimi, Myrtë Velijaj
Drejtoreshë për Buxhet dhe Financa, Kosovare Gacaferi
Drejtor për Zhvillim Ekonomik, Leonard Llolluni
Drejtor për Urbanizëm, Kadastër dhe Mjedis, Hasan Krasniqi
Drejtor për Arsim, Kulturë, Rini dhe Sport, Fatos Shala
Drejtor për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Zenel Kuqi

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi, ka…