Klubi i Prodhuesve fillon iniciativën e Rrjetit të Etiketave Private

13 prill 15:52

Klubi i Prodhuesve ka filluar iniciativën e Rrjetit të Etiketave Private (Private Label Network Kosovo), që synon të mbështesë, zhvillojë dhe promovojë prodhuesit e etiketave private.

Etiketat Private (Private Label) janë një nga fenomenet më interesante në tregjet e zhvilluara, ku viteve të fundit kanë përjetuar një evolucion të fuqishëm.

Pikërisht për këtë fakt, Klubi i Prodhuesve të Kosovës ka filluar këtë iniciativë e cila synon që të:
-Familjarizoj prodhuesit kosovar me këtë koncept.
-Të rris eksportin e produkteve vendore duke gjetur tregje të reja për prodhuesit.
-Të zhvilloj trajnime për kompanitë të cilat angazhohen me private label.
-Promovimin e kompanive të cilat merren me private label.
-Të zhvilloj strategji të rritjes së biznesit përmes private labels.
-Rris bashkëpunimin në mes të prodhuesve, shitësve me shumicë/pakicë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori i Shëndetësisë në Komunën e Preshevës, Driton Salihu është…