Klubit Politik “Afrim Zhitia‘’ uron Ali Ahmetin

03 prill 2024 | 12:48

I nderuari Z.Ali Ahmeti!

Gjerdani mbi supet Tua, qytetar nderi i Prizrenit përbën gjerdanin më emblematik për veprimtarin Tuaj kombëtare.

Qyteti i Lidhjes Shqiptare, Prizreni frymon lirshëm si rezulltat i luftës çlirimtare të UÇK-së , themelus i së cilës ishit edhe Ju.
Urime Z. Ali Ahmeti kryetar i BDI – së dhe udhëheqës i popullit shqiptar!

Ragip Shala,
Kryetar i Klubit Politik “Afrim Zhitia‘’
Prishtinë 3 .04.2024

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 3 prill të vitit 2023 filloi edhe zyrtarisht pas…