Komisioni për Buxhet dhe Financa miraton shpenzimet e Kuvendit për 2017-n

25 prill 2018 | 14:14

Komisioni për Buxhet dhe Financa ka votuar raportin vjetor të shpenzimeve të Kuvendit për vitin 2017, edhe pse pati kritika nga anëtarët e këtij komisioni rreth shpenzimeve për dreka zyrtare dhe derivate.

Kryetari i këtij komisioni, Lumir Abdixhiku, ka kërkuar sqarim për shpenzimet e drekave dhe derivateve.

Ai ka thënë se shpenzimet e drekave zyrtare kapin shumën 116 mijë euro për vitin 2017.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ambasada e Sllovenisë në Kosovë do ta ndihmojë komunën e…