Komisioni për Punë të Jashtme i rekomandon Kuvendit miratimin e demarkacionit

28 shkurt 12:28

Komisioni për Punë të Jashtme i kryesuar nga Vjosa Osmani, ka vendosur që t’i rekomandojë Kuvendit të Kosovës procedimin e marrëveshjes për kufirin me Malin e Zi.

Shtatë anëtarë të këtij komisioni kanë votuar në favor të kësaj marrëveshje.

Në seancë pritet të dalin në votim marrëveshja e vitit 2015 në Vjenë, ajo në mes të dy presidentëve dhe raporti i Bulliqit, si raport orientues.

Pas kësaj pritet që të vazhdojë punën seanca e sotme.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryeministri i Sllovakisë, Robert Fico, ka ofruar një shpërblim prej…