Kompania amerikane “Awinita” me seli në Prishtinë, shpall konkurs

13 maj 14:40

Kompania amerikane “Awinita” me seli në Prishtinë, shpall

Konkurs për një vend pune: Asistente në zyre.

Kushtet që duhet të plotësoj kandidati janë: Njohja e gjuhës angleze, si dhe njohuri të mirë të kompjuterit.

Kandidatja duhet të ketë shkathtësi në komunikim.

Zyrat qendrore të kompanisë janë në Rrugën C në lagjen Mati 1 në Prishtinë.

Për informata mund të na kontaktoni në këtë numër të telefonit: 045-805-352.

CV- të dërgohet në këtë email adresë: [email protected]

Intervistimi dhe vlerësimi bëhet në zyrat e kompanisë.

Konkursi mbetet i hapur nga data: 13.05.2022-20.05.2022

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi nuk ka arritur të miratojë Projektligjin për pagën minimale,…