Komuna e Deçanit hap konkurs për dizajnimin e stemës së komunës

18 shkurt 15:40

Pas miratimit të statutit të ri të Komunës së Deçanit, është hapur rrugë që edhe stema e komunës së Deçanit të ndryshohet.

Për këtë është formuar edhe një komision në asamblenë komunale në këtë përbërje: Bashkim Ramosaj, kryetar komune dhe kryetar Komisionit; Halil Tolaj, drejtor i Inspeksionit; Rexhë Sutaj, asamblist (AAK); Lirije Zukaj, asambliste (AAK); dhe Kestrim Avdimetaj, asamblist (PDK).

“Konkursi është i hapur nga data 18.02.2020 në afat prej 30 ditëve. Ftohen të gjithë njohësit e kësaj fushe që të bëhen pjesë e këtij konkursi më idetë e tyre që të nxjerrim më të mirën e mundshme për Stemën e Komunës së Deçanit”, është theksuar në njoftimin e kësaj komune.

Më poshtë keni edhe kriteret që duhet t’i përmbushni:

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Artan Abrashi, ka thënë se pozita…