Komuna e Lipjanit po vazhdon me mirëmbajtjen e hapësirave publike

03 maj 16:00

Komuna e Lipjanit po vazhdon edhe këtë vit me mirëmbajtjen e hapësirave publike.

“Në kuadër të projektit të mirëmbajtjes së hapësirave publike, Komuna e Lipjanit edhe gjatë këtij viti me përkushtim të vazhdueshëm po punon në mirëmbajtjen e ambienteve publike”, ka njoftuar Komuna e Lipjanit.

Kjo komunë ka vazhduar edhe në pastrimin dhe mirëmbajtjen e hapësirave të varrezave në të gjitha vendbanimet e Komunës së Lipjanit.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Grupi parlamentar socialist ka ndërmarrë tentativën e dytë për ta…