Komuna e Skenderajt, e hapur për investime

24 janar 2018 | 10:44

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, ka pritur në një takim informues Skenderbeg Klaiqin me bashkëpunëtorë, përfaqësues të firmës “H2O-Factory GmbH&Co.KG”.

Qëllimi i takimit ishte shqyrtimi i mundësive për investime në Komunën e Skenderajt. Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari, i ka falënderuar mysafirët për vizitën dhe ka ofruar gatishmëri për bashkëpunim në të ardhmen.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dhjetëra persona janë vrarë dhe lënduar, pas shpërthimit të dy…