Komuna e Skenderajt organizon aktivitete për 12 vjetorin e pavarësisë së Kosovës

14 shkurt 18:11

Me rastin e 12 vjetorit të pavarësisë së Kosovës, komuna e Skenderajt si çdo vit tjetër organizon një mori avitivitetesh.

Aktivitetet organizohen nën përkujdesjen e Kryetarit të Komunës, Bekim Jashari.

Kjo është agjenda e aktiviteteve të organizuara nga Komuna e Skenderajt me rastin e 12 vjetorit:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, të premten…