Kosova e Suedia theksojnë nevojën e rritjes së bilancit tregtar ndërmjet dy vendeve

31 janar 14:26

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, ka pritur në takim ambasadorin e Suedisë, Jonas Westerlund, gjatë të cilit takim kanë diskutuar rreth fushëveprimtarisë së Ministrisë së Ekonomisë si dhe prioriteteve që ME-ja ka në plan afatshkurtër dhe afatgjatë.

Ministrja Rizvanolli e ka njoftuar ambasadorin Westerlund për sektorin e ICT-së, që konsiderohet si një ndër sektorët me më shumë rëndësi si në aspektin e zhvillimit ekonomik dhe po ashtu për zhvillimin e kuadrove të reja profesionale.

Ndërmjet ministres dhe ambasadorit u diskutua për nevojën e rritjes së bilancit tregtar ndërmjet dy vendeve, ku u dakorduan që të shikohen mënyra për të stimuluar kompanitë suedeze për investim në sektorë të ndryshëm dhe bashkëpunim më të madh ekonomik.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Prince Caffe Superliga po vazhdon të dhurojë shumë sfida interesante.…