KQZ-ja merr vendim për rinumërimin e këtyre votave

08 mars 2021 | 14:30

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) ka marrë vendim për numërimin e votave me kusht dhe atyre të diasporës për kandidatët e AAK-së.

Sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) nga evidence rezulton se personi në fjalë ka qenë i angazhuar në numërimin e disa votave me kusht dhe atyre me postë, raporton “EO”.

KQZ-ja ka shkuar edhe më tej, pasi ka mbështetur rekomandimin e QNR-së për të rinumëruar edhe 7 vendvotime gjatë numërimit në të cilat ka qenë i angazhuar personi që përmendet në videon e transmetuar nga mediet.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në ditën Ndërkombëtare të Gruas, Galeria e Arteve në Gjakovë…