Krijohen arinjtë e rremë polarë

10 qershor 11:35

Duken tepër realiste, por janë vetëm kopje. Një kompani ka krijuar arinj të rremë polarë për të mbledhur fonde për ruajtjen e kafshëve të egra.

Është një alternativë ndaj taksimit, një teknikë për përgatitjen dhe ruajtjen e trupave të kafshëve. Çdo ari kërkon tre muaj për përpunim dhe çmimi është mbi 70 mijë euro për ariun e rritur dhe pothuajse 110 mijë euro për të rriturit dhe konen e tij, i cili nuk është i disponueshëm veçmas.

Arinjtë janë të mbështjellë me pelush të një cilësie të lartë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Avioni “V” nuk është thjesht një projekt 3D, por një…