Kryetari i FBK-së ndihmon fuqishëm ekipet e basketbollit

15 shtator 15:08

Kryetari i FBK-së, Arben Fetahu bashkë me bordin e Federatës kanë marr vendim që të ndihmojnë ekipet qe nga ky vit të kalojnë në një standard tjetër të organizimit të ndeshjeve.

Federata duke parë vazhdimisht problemet me palestra dhe vendosjen e reklamave të sponsoreve të klubeve, ka vendosur që të gjitha klubeve të ju ofroje sistemin e ‘led’ për të gjitha ndeshjet e ‘Art Motion’ Super Ligës së Kosovës në mënyrë që klubet të kenë hapësira për gjetjen e sponsoreve të tyre.

Më këtë vendim, Fetahu bëhet kryetari i parë që iu jep ndihmë të madhe klubeve.

Njëri nga kryetarët e klubeve ka thënë se janë shumë të kënaqur më këtë vendim, sepse secili klub do të këtë mundësi të mëdha për të krijuar të hyra në buxhetin e klubit dhe janë eliminuar problemet brenda klubeve të qytetit të cilat i kanë pasur ma herët me ‘stikerat’ e vendosur nëpër palestra.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministria e Shëndetësisë (MSh) ka njoftuar se në Kosovë janë…