Kryetari i Vushtrrisë merr vaksinën ‘AstraZeneca’

27 korrik 2021 | 11:01

Kryetari i komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka marrë sot dozën e parë të vaksinës ‘AstraZeneca’ në Qendrën e Vaksinimit në Vushtrri.

Ai i ka ftuar të gjithë qytetarët e Vushtrrisë të bëjnë të njëjtën gjë.

“Vaksinimi na mbron shëndetin por edhe ekonominë. Duke hyrë në qendrën e vaksinimit takova qytetarë e miq të Vushtrrisë e që edhe ata po vaksionohen.
I tërë procesi zgjat shumë pak, për çka falënderoj stafin mjekësor dhe ekipin e vullnetarëve”, ka thënë Tahiri.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Drejtori përgjithshëm i Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës…