Kryetari Latifi mban takim me punonjësit e Administratës së Komunës

15 dhjetor 23:41

Kryetari i Komunës së Rahovecit, Smajl Latifi, ka takuar të premten punonjësit e administratës së kësaj komune.

Në fjalën e tij kryetari i komunës, Smajl Latifi para punonjëseve fillimisht i ka uruar për punën dhe angazhimin e tyre që kanë pasur deri më tani, por edhe për punët dhe angazhimet që kanë para vetës në përputhje me detyrimet të cilat janë të parapara me ligj.

Kryetari Latifi po ashtu ka thënë se secili prej jush, i ka detyrat e përshkruara dhe ka kërkuar nga ata që të respektohen të gjitha detyrat të cilat i janë të caktuara me kontratë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Organizuar nga Komuna e Malishevës dhe e mbështetur nga OSBE,…