Kryetari i Vushtrrisë për një javë ka shpenzuar 69.10 Euro

19 janar 2018 | 19:15

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën e tretë të janarit.

Zyra e kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri nga data 15 deri më 19 janar 2018: Në kategorinë mallra dhe shërbime ka shpenzuar gjithsejtë: 69.10 Euro.

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një delegacion prej tetë kryetarësh të komunave të tetë qyteteve…