KUJT T’I KËRKOJMË PËRGJEGJËSI TANI, E KUSH DO TË MERRET ME PAPËRGJESINË…

21 gusht 18:54

Dr. Blerim Syla

Kryeministër Kurti, ministër Vitia, kryetare e Komisionit për Shëndetsi Dr. Kollqaku.. ku jeni a po e ndjeni veten përgjegjës apo duhet të iu rikujtoj çka kam kërkuar?
Kosova me situatën më të keqe në rajon për menaxhim të pandemisë e Ju a keni përgjigje me siguri se jo, se nuk e keni edhe ndjenjën më të vogël për të sëmurit dhe për punëtorët shëndetësorë, këtë e keni dëshmuar tashmë. Kaq sa i përket ndërgjegjes dhe përgjegjësisë tuaj.
Po kush do t’i mban pasojat tani?
Po ua them POPULLI që ka mbajt shpresë tek Ju e në veçanti PUNËTORËT SHËNDETËSORË QË JU I OFENDUAT AQ SHUMË.
Tani familjet do të shpenzojnë, do të humbin të dashurit e tyre, do të humbin punën etj, etj. E Ju?????
Në fund Ti Arben Vitia që nuk e meriton asnjë titull a ke turp se për Betim të Hipokratit s’po të pyes se nuk kam informacion se ke shëruar dikë e për Hipokrit e morëm vesh.
Mos i mblidh njerëzit kinse po i ndëgjon, mos i ofendo ekspertët, mos i shantazho lëri të qetë të punojnë.
Unë për këtë reagim kam arsye të shumta, sepse nga dt 24 PRILL 2021 kam paralajmëruar të gjithë të lartpërmendurit.
ZOTI NA NDIHMOFT E NE PUNËTORËT SHËNDETSORË JEMI NË SHERBIM TË POPULLIT.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Federatës së Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës, Blerim…