Kurti dhe Hykolli diskutojnë për avancimin e të drejtave të punëtorëve

08 nëntor 14:12

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka pritur të martën në takim kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK), Atdhe Hykolli.

Në kuadër të komunikimit të rregullt, kryeministri Kurti dhe Hykolli në këtë takim kanë diskutuar për bashkëpunimin e ndërsjellë ndërmjet qeverisë dhe BSPK-së për mbrojtjen dhe avancimin e të drejtave të punëtorëve në sektorin publik dhe privat.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Grupi Punues i Këshillit Evropian të BE-së do të mblidhet…